Hartafdeling

"Het ziekenhuis met een hart"

The Jesselson Heart Center

Jesselson Heart Centrum beslaat de volledige 10de verdieping van het ziekenhuis. Het werd ontworpen en uitgerust om patiënt en van alle leeftijden te behandelen met de meest geavanceerde en therapeutische technieken die wereldwijd beschikbaar zijn. Diagnose, behandeling, chirurgie en de rehabilitatie afdelingen bevinden zich allen op dezelfde afdeling en dus goed toegankelijk voor alle diensten, artsen en patiënten. Een volledig spectrum van hartevaluatie en het testen is beschikbaar. Drie echocardiografische eenheden zijn uitgerust met de faciliteiten van Doppler. Een jaarlijks gemiddelde van 2.500 echocardiogrammen, 2.000 insp anningstesten en 600 holter monitor testen worden uitgevoerd. Meer dan 8000 poliklinische bezoeken vinden er per jaar plaats.

Omgevingsfactoren

Het betreft zowel jongeren als ouderen die komen voor: diagnose, behandeling, rehabilitatie en preventief advies. Niet alleen de medische zorg en professionele deskundigheid staan garant voor een goede opvang en begeleiding maar ook de omgevingsfactoren stralen rust uit. Vanaf de 10e verdieping is er vanuit de kamer, dagverblijven en ontvangstruimte een schitterend uitzicht over Jeruzalem met zijn meestal strak blauwe hemelkoepel. Door het meertalige personeel voelen patiënten en familieleden zich snel thuis. Altijd een luisterend oor en in je eigen taal antwoord te mogen ontvangen.

Actuele berichten

Lees meer nieuws

Project 2021-2025

Palliatieve zorg voor kinderen

"Onze oprechte overtuiging is dat ouders nooit mag worden verteld dat hun kind moet sterven in het ziekenhuis, maar waar mogelijk creëren we een thuissituatie waar sterven mogelijk is.” Dit brengt extra kosten met zich mee en omdat de behandelingskosten niet of nauwelijks worden vergoed, doet het SZMC een beroep op de vrijgevigheid van u!