Presentatie

"Het ziekenhuis met een hart"

Voorlichting

Een presentatie  voor uw ouderenmiddag, gemeenteavond of  vereniging?  Deze  actuele presentatie neemt u in woord en beeld mee door het ziekenhuis. De presentatie neemt ongeveer 5 kwartier in beslag dus een mooie invulling van uw bijeenkomst.

De presentatie

Het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem is een pro life ziekenhuis en biedt onderdak aan ieder die hulp nodig heeft. Er worden relatief veel Palestijnse kinderen behandelt. Alle disciplines in het ziekenhuis zijn voorbereid op aanslagen en voortdurende oorlogsdreiging. Met name de terroristische aanslagen stellen specifieke eisen aan de opvang van slachtoffers. De beelden die u hiervan ziet laten u proeven hoe het is in dit soort landen te wonen. De deuren van dit ziekenhuis staan als poorten (Shaare) van Gods gerechtigheid (Zedek) en barmhartigheid open voor allen die hulp nodig hebben zonder enig onderscheid. Jood, Arabier, Christen, blank, bruin of zwart worden geholpen

Voor meer informatie en afspraak:

Gebruik het onderstaande contactformulier of neem contact op met M. de Wit-Bakker, tel. 06-123 63 723 / info@shaarezedek.nl. 

Meer informatie over het lespakket voor scholen kunt u hier downloaden.

Actuele berichten

Lees meer nieuws

Project 2021-2025

Palliatieve zorg voor kinderen

"Onze oprechte overtuiging is dat ouders nooit mag worden verteld dat hun kind moet sterven in het ziekenhuis, maar waar mogelijk creëren we een thuissituatie waar sterven mogelijk is.” Dit brengt extra kosten met zich mee en omdat de behandelingskosten niet of nauwelijks worden vergoed, doet het SZMC een beroep op de vrijgevigheid van u!