Donateurs

"Het ziekenhuis met een hart"

Donateursprofiel

Donateurs van het Shaare Zedek Ziekenhuis hebben een voornamelijk christelijke achtergrond.  Eenzelfde  visie op de beschermwaardigheid van het leven en  hulp aan de medemens ongeacht godsdienst, cultuur, politieke achtergrond en financiële draagkracht wordt met elkaar gedeeld.   Vanuit het christen-zijn is er een sterke verbondenheid met het Joodse volk.  Gods Woord is hét scharnierpunt voor een respectvolle omgang met onze oudste broeder.  
 
Het donateur bestand is trouw en meelevend. De leeftijdsopbouw toont een sterke verjonging.  Donateurs zijn jarenlang betrokken bij het wel en wee van het Shaare Zedek Ziekenhuis. Naast de financiële bijdrage die direct ten goede komt aan de instandhouding van het ziekenhuis  genereert dit automatisch een hoger doel.  Het ziekenhuis wordt internationaal gezien als  de enige plaats in het Midden-Oosten waar vrede heerst. Een Waarmerk en Kenmerk dat in het ziekenhuis vriend en vijand geholpen wordt.
 
Als u zich herkent in dit profiel dan nodigen wij u van harte uit om donateur  te worden. Op deze wijze wordt u actief betrokken in de vriendenkring van het Shaare Zedek Ziekenhuis. Een betere belegging is niet mogelijk. Als u donateur wordt ontvangt u ieder kwartaal het Shaare Zedek Nieuws met informatie over het wel en wee van het Ziekenhuis 

Hoe word ik donateur om dit belangrijke werk te steunen.

Als u donateur wordt vragen wij u om een bijdrage van minimaal € 5,- per jaar. Indien het ziekenhuis op uw hart gebonden wordt maar u kunt door omstandigheden geen  financiële  bijdrage geven dan mag ook u  lezer worden van het Shaare Zedek Nieuws.  Uw gebed voor het Joodse volk en het ziekenhuis  is van wezenlijk belang.  Daar mag zegen op verwacht worden. Dus juist ook u van harte welkom.
 
Als adresdrager bij het Shaare Zedek Nieuws functioneert een acceptgiro. De acceptgiro vermeldt geen bedrag. Het is aan u of u 4 x per jaar een gift overmaakt of 1 x . Wij vragen minimaal een bijdrage van € 5,- per jaar.
Uw steun is onmisbaar voor het ziekenhuis dat met als basis Gods Woord de beschermwaardigheid van het menselijk leven vanaf conceptie tot de eindfase van het leven waarborgt.  Door dit, overigens Bijbels terechte beleid, ontvangt het ziekenhuis geen of onvoldoende overheidssubsidie. Afgezien daarvan wordt niet alle zorg rondom de beschermwaardigheid van het leven door zorgverzekeraars vergoed. Ondanks deze financieel belemmerde factoren mag voor dit ziekenhuis gelden: Die Zijn geboden onderhoudt ontvangt daarin grote loon.

Ja ik geef mij van harte op als lezer/donateur en ontvang als welkomstgeschenk een prachtige CD van het Shaare Zedek Koor met psalmen en liederen over Israël.

Ja ik word donateur van het Shaare Zedek Ziekenhuis.


Uw gegevens dat naam, adres, postcode en plaats, telefoon en emailadres betreft kunt u doorgeven via info@shaarezedek.nl  of via postadres Stichting Shaare Zedek, antwoordnummer 3149, 3370 WB Hardinxveld-Giessendam. Of gebruik het donatieformulier via de onderstaande button.

Ik wil donateur worden

Actuele berichten

Lees meer nieuws

Project 2021-2025

Palliatieve zorg voor kinderen

"Onze oprechte overtuiging is dat ouders nooit mag worden verteld dat hun kind moet sterven in het ziekenhuis, maar waar mogelijk creëren we een thuissituatie waar sterven mogelijk is.” Dit brengt extra kosten met zich mee en omdat de behandelingskosten niet of nauwelijks worden vergoed, doet het SZMC een beroep op de vrijgevigheid van u!