Online Israëlconcert

"Het ziekenhuis met een hart"
Nieuwsbericht van 20 mei 2020

Online Israëlconcert

D.V. vrijdag 29 mei zal er online een Instrumentaal Israëlconcert te beluisteren zijn vanuit de Grote Kerk van Alblasserdam.

Medewerking wordt verleend door Mark Brandwijk (piano), Arie van der Vlist (orgel) en Kees Alers (fluit).

Mark Brandwijk en Arie van der Vlist zijn beide verbonden als dirigent en begeleider aan het Shaare Zedek Koor. Het Shaare Zedek koor collecteert tijdens concerten altijd voor het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem. Omdat de concerten stilliggen wordt er dus momenteel geen geld bij elkaar gebracht voor dit goede doel. Terwijl het werk in het Ziekenhuis uiteraard wél doorgaat!

Zo is het idee ontstaan voor het geven van dit online concert. Op www.shaarezedekkoor.nl is de exacte link te vinden naar het concert wat om 20.30 uur zal beginnen. We bevelen de digitale collecte t.b.v. het Shaare Zedek Ziekenhuis van harte aan! U kan via onderstaande button doneren of via deze link

Ik doe een donatie

Deze veelbelovende avond kunt u gratis meekijken en luisteren via: Youtube of via de website van de Grote Kerk van Alblasserdam.

Van harte aanbevolen!!

Stel alvast een herinnering in op YouTube

 

Project 2019 - 2020

Palliatieve zorg in het SZMC

In 2018 kwamen ruim 1000 patiënten in aanmerking voor palliatieve zorg. Omdat euthanasie in het SZMC volstrekt taboe is, behandelingskosten niet of niet nauwelijks worden vergoed, doet het SZMC een beroep op de vrijgevigheid van u!