Online Israëlconcert 3 juli

"Het ziekenhuis met een hart"
Nieuwsbericht van 19 juni 2020

Online Israëlconcert

D.V. vrijdag 3 juli om 20.30 organiseren Stichting Shaare Zedek en het Shaare Zedek koor opnieuw een instrumentale livestream. Het doel van de livestream is om geld op te halen voor het Shaare Zedek ziekenhuis. Normaal gesproken geeft het Shaare Zedek koor concerten om dit geld bij elkaar te brengen, maar in verband met het corona-virus komt het koor momenteel niet bij elkaar

Deze keer is klarinettist Peter Koetsveld te gast. Peter is geen onbekende voor het koor: in de afgelopen jaren speelde hij met zijn enthousiaste en dynamische spel al vaker mee met concerten. We kunnen u verzekeren: Peter maakt niet alleen muziek, hij is muziek, in al zijn vezels!

Met een klarinet kun je alle kanten uit. Van laag en hoog, van liefelijk tot rauw. Een instrument dat qua klankkleur ook perfect past bij de Joodse muziek. 

Laat u meenemen in een avond vol bekende en onbekende psalmen, liederen en melodieën rondom Israël.Draagt u het Shaare Zedek ziekenhuis (volledig afhankelijk van giften) een warm hart toe? Dan is een donatie hartelijk welkom via de onderstaande button.

Ik doe een donatie

Deze veelbelovende avond kunt u gratis meekijken en luisteren via: Youtube of via de website van de Grote Kerk van Alblasserdam.

Van harte aanbevolen!!

Wilt u de vorige livestream terugkijken? Kijk hem hier!

Project 2019 - 2020

Palliatieve zorg in het SZMC

In 2018 kwamen ruim 1000 patiënten in aanmerking voor palliatieve zorg. Omdat euthanasie in het SZMC volstrekt taboe is, behandelingskosten niet of niet nauwelijks worden vergoed, doet het SZMC een beroep op de vrijgevigheid van u!